Ihanan keväinen tai oikeastaan kesäinen päivä. Auton mittari näytti 16 plussaa kun mentiin Olavin kanssa katsomaan sen talon katon korjausta jonka olemme ajatelleet hankkia  meille ehkä uudeksi kodiksi. Pihalla kukki villeinä keltaisia kukkia ja sitruunapuussa koreili muutama sitruuna. Tosin siellä kaikki tarvitsee hoitoa ja vitamiineja, siis puut ja kasvit.

Näistä ottamistani kuvista tuli oudon sinisen sävyisiä. Otin ne nyt Olavin kunnon kameralla, mutta jotain säätöjä on pielessä.

Tässä se villiintynyt sitruunapuu pusikossa. Jotenkin sormet syyhyäisi päästä laittamaan siellä pihaa kuntoon, tehdä aitauksia hevosille ja korjata tallit, mutta toisaalta siinä on aivan kauhea homma, kun kaiken lisäksi pitää remontoida kaksi kerrosta ja kaksi eri asuntoa. Maanantaina neuvotellaan asiasta uudemman kerran ja meillä on kyllä asia hautumassa mietintämyssyn alla.

Tämäkin puu pöpeikössä vaatisi puhdistusta, tai siis ei puu vaan tuo ympäristö.

Tässä on näkymä pihalta merelle päin. Yläkerran terassilta meri näkyy paremmin.

Onhan tässä nyt miettimistä mitä tehdään,  kun ei enään ihan nuorukaisia olla.  Hieman jännittää tuleva työn määrä, mutta toisaalta se toisi uutta virettä tähän elämänmenoon ja kaksoset on asiasta ihan innoissaan, mutta katsotaan....