Tänään meidän piti mennä mökille, mutta kun nuoriso oli myöhään ulkona ja me valvottiin odottamassa heitä  ja sitten  nukuimme pitkään niin suunnitelma muuttui ja lähdemme viettämään päivää Barcelonan keskustaan ja käymme samalla anopin luona.

 

bglitter114.gif
 

Toisaalta välillä kivaa, mennä siihen ruuhkaan ja hulinaan, sen jälkeen on mukava taas palata kotiin rauhalliseen kylään. Meitä on kyllä moneksi, Olavin sisko asuu ihan Barcelonan keskustassa ja nauttii siitä. Heillä on  aina taustaäänenä  kotonaan autojen hurina, yötä päivää. Ikkunoita ei voi pitään koskaan auki, kun pakokaasut tulee sisään, mutta asia hoituu koneellisesti.

Varmaan aika hulinaa tänään lauantaina, kun ihmiset ovat jo aloittaneet jouluostosten tekemisen. Täällä se on muuten aivan kamalaa, käsittääkseni espanjalaiset käyttää rahaa enemmän kuin muut eurooppalaiset lahjoihin, vaikka tuskin rahaa on enemmän.

Ystäväni U lähti Porvooseen nauttimaan Joulupukin tapaamisesta ja tänään on kuulemma aivan ihana ilma siellä suunnalla. Täällä tänään vielä ainakin pilvistä, ei kovin kylmää ja saas nähdä tuleeko meitä Joulupukki vastaan :)