Kiitokset teille ystävilleni jotka teitte juhlistani niin loistavan ihanat ja onnistuneet. Yllätys oli niin suuri kun Olavi toi minut sinne juhlapaikan pihalle, että siinä ei kyyneleitä voinut pidättää.

Blogiystäville kerron, että täytin viisikymppiä viime sunnuntaina ja sitä mentiin juhlimaan suomeen. Olavi oli järjestänyt ihanan yllätyksen ja paikalla olivat minun perheeni ja lähes kaikki rakkaat ystäväni. Aivan upeaa....

Kaiken lisäksi suomi näytti parhaat puolensa synttäripäivänäni ja ilma oli aivan ihana ja myös vielä maanantainakin kun meillä oli paluu tänne iltapäivällä.

1247509.jpg

Näin kaunis ja paljas puu oli siellä merenrannalla upeana talvipäivänä.

1247450.jpg

Eikös olekin kaunista. Kyllä me Paun kanssa nautimme aamukävelyllä täällä.

1248399.jpg

Tänään sitten palasimme normaaliin rytmiin ja ilta menikin toisen kaksosen kanssa tallilla hevosen (Kultsin) kanssa. Kävimme ostamassa porkkanoita heposelle siinä tallin vieressä olevassa kaupassa. Sillä aikaa kun typy oli ostamassa niitä niin otin pari kuvaa kaupan vieressä olevasta kirkosta. Tosin hieman nuo autot siinä parkissa häiritsee.

1248306.jpg

Tässä vielä kuvia siitä kauppakadusta ja kirkon pihasta.

1248284.jpg1248296.jpg

Ilma oli tänään lämmin ja aurinkoinen noin + 15 astetta.

Nyt olen tyytyväinen kun sain päivitettyä tämän blogin monen päivän  tauon jälkeen.

Ensi viikonloppuna mennään mökille ja vietetään karnevaaleja. Täällä on siis viikonloppuna karnevaaliaika ja sieltä saa paljon upeita kuvia jos vain ilmat pysyy hyvinä. Viime vuonna tuli vettä aika tavalla ja karnevaalikulkue meni vähän pilalle sen takia. Toivotaan että tänä vuonna on parempi onni sen kanssa.

Ensi viikonloppuun siis , mikäli en ennen sitä saa otettua aikaiseksi uusia kuvia ja keksi jotain mukavaa kirjoitettavaa.