Voi että,  en osaa linkittää noita favoriittisivuja tänne mun blogiin ??? Enkä saa laskuriakaan sinne toimimaan, tulee vain kaikenlaisia merkkejä kun yritän asentaa sen tänne  :(

Näyttää siltä että onnistuu vain tämä kuvien laitto ja se on ainoa mitä osaan tehdä  tällä hetkellä, ei tulevaisuudessa, koska aion saada nämä sivut sellaiseksi , että olen tyytyväinen niihin. Yritin eilen laittaa  myös yhtä sivukoristetta , jouluaiheista, mutta sekään ei onnistunut.

Koska en saa tuota laskuriakaan näillä näkymin ainakaan tänään toimimaan, niin please , laittakaa kommentti tänne tekstin alle kun olette käyneet lukemassa. On niin kiva tietää kuka siellä on käynyt kylässä. Laitan vielä sen vieraskirjankin kunhan sinne asti pääsen.

Mutta nyt asiaan, tässä tämä uusi  syksyn aikana virinnyt , pitkään unohduksissa ollut harrastukseni, KÄSITYÖT.  Olen muuten saanut uutta intoa tämän aloittamiseen, juuri näiden blogien kuten Elämä on elämää ja Pohjosen eukot ym. monilta mielenkiintoisilta blogeilta löytämieni ideoiden ansiosta. Nämä sivut on tarkoitus linkittää heti kun OPIN sen.

Tässäpä siis muutama kuva ja lisää tulee tulevaisuudessa. Tein näin Hienon pipon ja kaulaliinan toiselle kaksosista

1006447.jpg 

ja toiselle on tulossa vaalenpunaisena.  Aloitin tämän eilen illalla  ja pipon tekee tosi nopeasti virkkaamalla, mutta kaulaliina vie enemmän aikaa ja on hieman tylsempi tehdä.

1006473.jpg

Nyt jatkan harjoituksia, varmaan arvaattekin mitä. Niin tietysti , näitä linkittämisiä ja jne.......