Kuten huomaatte olen oppinut jotain uutta :)  Lisäämään kuvia tänne kirjoituksen joukkoon.... olen niin iloinen tästä.

Mentiin Olavin (katalonialainen) kanssa mökille Canyellesiin ja matkalla käytiin Gironassa ( siellä on muuten Marimekon ainoa espanjassa oleva liike, josta ostin kangasta nimeltä Mökki ja aion ommella siitä verhot mökille). Lisään kuvan kun ne on valmiit.

Päivä oli erittäin kaunis ja kiva kun sai pitää villatakkia yllä eikä ollut kuuma.

Tästä päästäänkiin siihen että Kataloniaan on tullut syksy. Katsoppa vaikka lehti viinilasissa kun olimme syömässä ,tosin vielä ulkona terassilla, mutta niin syksyinen tunnelma kun lehdet leijaili meidän yllä ja lopulta tipahti viinilasiin.

999144.jpg

Laitan tänne vielä kuvia myös Gironasta, erittäin kaunis vanha kaupunki. Gironassa on noin 78.000 asukasta ja se on perustettu vuonna noin sata ennen kristusta. Tiedot etsitty netistä, uskon että ovat oikein.

999133.jpg

Kaunis silta Gironassa.

999137.jpg

Joki joka kulkee Gironan läpi on nimeltään Onyar.

999171.jpg

Maisema joen yllittävältä sillalta.

999151.jpg

Tässä näitä kuvia Gironasta, matkan päätteeksi pääsimme mökille ja pääsin testailemaan tätä kuvien laittoa. Laitan huomenna lisää kuvia  täältä möksältä ja suomen  viime matkasta ja U:lle sekä  D:lle kuvia metsäsavotasta. Kiitos muuten suuresta avusta siellä puusavotassa, emme muuten saaneet kaikkia puita kerättyä ja pinottua, mutta yritämme tulla pian jatkamaan.

Nyt katsotaan miten tämän sivun asentaminen onnistuu kaikkineen kuvineen...

Öitä kaikille ja huomenna seuraa jatkoa...