HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ TAI JO ILTAA !

1054291.jpg

Olen ollut tosi laiska , mikä lie syysväsymys vaivaa. En ole kirjoitellut, vaikka olen kyllä käynyt vierailemassa suosikkiblogeissani. Minun pitäisi linkittää ne tänne sivulle.

Tänään on Isänpäivä suomessa, täällä vasta maaliskuussa. Olavi sai juuri soiton suomesta ja isänpäivätoivotukset vanhimmalta "tyttäreltä ". Tälläisenä päivänä olisi kiva olla yhdessä ja juoda niitä juhlakahveja saman pöydän ääressä, mutta täytyy vain nauttia yhdessäolosta silloin kun se on mahdollista.

1054378.jpg

Oltiin Olavin kanssa tänään rannalla, kun likat lähti kavereiden luokse viereiseen kylään viettämään päivää.  Tuntuu muuten ihan kivalta, kun vihdoinkin alkaa olla omaa aikaa ja voidaan mennä ilman lapsia, johan tässä on ihan kiitettävästi lapsia kasvatettu ja hoidettu. Eipä silti, ihanaa se on ollut. 

Siellä rannalla oli muutamia ihmisiä kalassa ja saivat kalojakin, oli kiva kuunnella ilonkiljahduksia kun tuollainen saalis tuli.

1054336.jpg

 Siellä oli upeat tyrskyt ja löysimme kaikenlaisia aarteita. Kokeiltiin samalla Olavin eilen hankkimaa uutta objektiivia kameraa ja se toimii hyvin.

1054348.jpg

Näin kaunis yksinäinen simpukankuori lepäili hiekalla.

1054454.jpg

ja tälläinen määrä pieniä simpukankuoria ...

1054360.jpg

Olipa siellä rannalla vieraillut muitakin kuin me.

1054353.jpg

Tämä on mielestäni erityisen kaunis kuva.. hopeinen meri kimaltelee upeasti.

1054365.jpg

Ihastuttava kukka joka sopii tämän päivän aiheeseen, vaikka onnittelukukaksi kaikille isille. Tämä kuvattiin yhdellä terassilla jossa käytiin juomassa lasilliset sitä paikallista cavaa. Mentiin sitten vielä leffaan, katsomaan espanjalainen elokuva nimeltään El hombre de arena, Mies hiekasta tai hiekkamies, nimi tulee siitä kun mies sanoo ettei halua olla kuin hiekkaa, jonka tuuli pyyhkäisee mennessään. Leffa oli ihan hyvä. Nyt olenkin sitten ihan poikki, vaikka en ole tehnyt oikein mitään joka väsyttäisi. Niskat särkee tosissaan ja luulenkin että mun kulumat siellä  on pahentuneet. Ensi perjantaina tohtorille, lähettää ehkä uusiin kuviin, niin saan tietää totuuden. Me ollaan kyllä mun ystävän U:n kanssa aika raihnaisia, nämä samat vaivat meillä molemmilla. Vaikka ei pitäisi valittaa koska monella muulla on varmasti paljon vaikeampaa.

Diettini meni hyvin viime viikolla, mutta eilen ja tänään ei voi kehua. Tulee kiire , kiire , kun pitäisi tammikuun loppuun pudottaa useampia kiloja.

Tässä muuten vielä kuva siitä lammaspaistista joka piti laittaa jo viime sunnuntaina, näinhän lupasin edellisessä kirjoituksessani. Pitäsi vielä laittaa uusia käsitöitä ja muitakin kuvia joita olen ottanut. Ehkä tällä viikolla..

1054521.jpg1054524.jpg1054529.jpg

Öitä vaan kaikille, lähden tästä peiton alle uinailemaan.