1882250.jpg

                        Tämä on suosikki kahvipaikkani pikkukahvi (lyhyt käännettynä). El Cortado on espressokahvi johon laitetaan huomattavasti vähemmän maitoa kuin maitokahviin.

Tänään olenkin muuten aika tyytyväinen itseeni.

Olen käynyt ostoksilla ja sain haettua kaksosten koulukirjat kaupasta. Lukion 1. luokan ja yläasteen neljännen kirjat maksoivat 367,- € . Mielestäni aika kalliita. Tämän lisäksi pitää tietysti ostaa kaikki vihkot ja kynät ym. tarvikkeet mitä kouluun tarvitaan. Koulu alkaa vasta 15.9.

1882234.jpg

Kävin myös lähikaupassa joka on kalliimpi kuin isot marketit. Käyn kuitenkin aika usein siellä kun se on aivan kotini vieressä ja mielestäni on hyvä kannattaa myös pikkukauppoja että pysyvät hengissä. Tässä kaupassa on vanhempien apuna yliopistoa käyvä nuori mies joka on erittäin mukava ja ystävällinen. Hän on usein vapaa-ajalla siellä ja avustaa tässä perheyrityksessä. Mielestäni se on hienoa.

1882240.jpg

Ostin nämä tuotteet ja hinta oli 21,07 €

Mitä mieltä olette kun vertaatte hintaa suomen hintatasoon. Tässä on punaviinipullo, 6 oluttölkkiä , ananaspurkki , hunajameloni, kolme pakattua pikkumehua, iso hedelmämehu ja tonnikalaa.

1882245.jpg

Kävin sitten vielä Paun kanssa kävelyllä ja otin tämän kuvan ,ei tosin onnistunut kovin hyvin. Menin tuosta talon oikealta pikkukatua eteenpäin. Oli kuitenkin ihan kivan näköinen kulma ja kuten huomaatte ei aurinko porottanut täysillä vaan oli ihanasti pilvistä eikä niin kauhean kuuma.

Sanoivatkin uutisissa että osassa espanjaa jo alkaa ilmat viilenemään.

Nytpä lähden vierailemaan muiden blogeihin.

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille.