1261572.jpg

Karnevaali alkoi näin mukavasti kun eilen aamupäivällä päiväkodin lapset lähtivät kulkueena kiertämään kylän katuja. Olin seuraamassa kun pojan tytär oli kulkueessa mukana.

1261580.jpg

Näin tyytyväisiä lapsia siellä oli.

Tämän jälkeen lähdimme mökille ja siellä alkoi klo 22.00 aikaan  kulkue johon osallistui n. 7000 ihmistä pukeutuneina erilaisiin naamiaisvehkeisiin. Täällä lähes aina sataa kanervaali-iltana ja niin tapahtui eilenkin, mutta se ei menoa haitannut. Kylä oli täynnä porukkaa ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Kulkue kesti noin 3 tuntia ja laitan tähän muutaman kuvan , jotka on tosin pimeitä kun oli niin sateista ja mustaa.

1261585.jpgTässä on intiaaneja.

1261588.jpg Kaunis señorita.

Huomenna on kulkue uudestaan 12.00 aikaan päivällä, toivottavasti aurinko paistaa silloin ja saan otettua parempia kuvia. Yritän myös jaksaa herätä aikaisin että ehdin sinne koska teinit lähti diskoon kavereiden kanssa ja heidät pitää hakea sieltä noin klo 01.00 aikaan. Täällä kaikki tapahtuu niin myöhään. Illallinen syödään noin kello 21.00 illalla ja sen jälkeen nuoriso ja kaikki muutkin jotka haluavat menoa elämäänsä lähtevät liikkeelle. Tänä viikonloppuna meitä onkin aika iso porukka, on yksi likkojen kaveri mukana ja anoppi myös. Me vuorotellaan Olavin sisarusten kanssa ja anoppia pitää kukin vuorollaan viikonloppuisin. Näin sen jälkeen kun hän jäi leskeksi. Anoppini on 78-vuotias rouva, joka nauttii kun saa olla lastensa kanssa eikä tarvitse olla yksin kotona. Tässä vähän hyppäsin karvevaaliaiheesta toiseen juttuun.

Laitan tähän vielä aurinkoisia kuvia mukaan jotka otin tänä aamupäivällä kun kävin hakemassa postia tuolta yläkadulta, jonne täytyy kiivetä näitä portaita pitkin. Onneksi on kulku myös alakautta mökille, niin ei tarvitse näitä kaikki portaita kulkea, vaikka jumpasta se kyllä käy.

1260943.jpg

Tässä ihania kukkia ja maisemaa yläkadulta.

1260968.jpg

No eipä ne kovin hienolta näytä, luonnossa oli värit paljon kauniimmat.

1260955.jpg

Tämä on oikealle katsottuna ja alla vasemmalle....

1260961.jpg

Tuolla kaukana alkaa avomeri....Tämä kylä on suuressa lahden poukamassa.

Sitten vielä minä karnevaalitunnelmissa.

1260903.jpg

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille ! Minä alan nyt lukemaan suosikkejani (blogeja) ensin tosin syön illallista jota Olavi juuri paistaa, kalaa. Menen nyt vääntämään salaatin lisäksi.Tämä siis tätä normaalia aikataulua illalliselle täällä.