Sain tänään kukkakimpun Meriltä, blogiystävältä, jonka sivua käyn lukemassa päivittäin. Hänen sivunsa taitaa olla jopa ensimmäinen johon ihastuin todella ja josta sain idean yrittää itsekin tätä blogin pitämistä. Pidän hänen tavastaan kirjoittaa ja upeista käsitöistään. Kiitoksia Merille ja tietysti ensimmäinen lähettämäni kukkakimppu menee hänelle. Tarjuska on myös niitä ensimmäisiä joita olen lukenut ja olen tykästynyt hänen blogiinsa myös, kuten näihin kaikkiin allaoleviin blogiystäviin. Tuntuu kivalta lukea sivuja suomesta ja katsella kuvia sieltä.

1208428.jpg 

Meri

Tarjuska

Kirppu

Lisbetti

Hallatar

Kassi-Alma

Mimmi Mutikainen

Lasineito

Helvetianmoista elämää

10. teen kuten joku muukin oli tehnyt, kymmenes on niille kaikille muille sivuille joilla käyn kurkkimassa. 

NYT SINNE KOIRAPUISTOON... 

Tässä siis meidän korttelin koirapuisto, menin sinne aamulla, kun oli kaunis aurinkoinen ilma, lämmintä ehkä noin + 17 astetta. Tänään siis  lämmin päivä ja siellä puistossa oli mukava rouva 5:den pienen koiransa kanssa. En kehdannut ottaa kuvaa heistä, kun ei ollut ennestään tuttu. Hän kertoili sitten koiriensa tarinaa, yksi on poika joka on tosi mustasukkainen kolmesta tytöstä, ja yksi on vähän gay ja tykkää saman sukupuolen koirista. Meidän Pau sai vähän haistella niitä kolmea tyttöä, mutta pojat pidettiin kaukana.

Puisto on mielestäni erittäin kaunis ja vuorimaisemat aika komeat.

1208390.jpg

Siellä on paljon ihania tuoksuja, ainakin Paun mielestä. Täälläkin aletaan olla jo aika valistuneita koirien jätöksien kanssa. Tuo vihreä pömpeli tuolla vasemmassa reunassa, on koiran kakoille tarkoitettu roskis ja siinä on molemmilla puolilla mustia pikkupussseja joihin voi  jätökset kertätä ja sitten heittää tähän roskikseen. Täällä opetellaan kovasti että koirien omistajat korjaisivat ne pussiin ja uhkana on sakko , muistaakseni 150 € , mutta kyllä monet ne vielä jättää ympäri jalkakäytäviä.

 

1208422.jpg

Tässä näitä maisemia sieltä puistosta otettuna.

1208400.jpg

Tässä portaat jotka vievät joelle (kuivalle tällä hetkellä) ja kävelypolulle.

Odottelen tässä Olavia kotiin 4 päivän suomen reissulta, on ollut siellä muutamien espanjalaisten kanssa työsasioissa ja valitettavasti säät on kuulemma olleet aika kurjat. Meidän pitäisi tulla tuossa mun synttäreiden aikoihin loppukuusta juhlimaan niitä pyöreitä viiskymppisiä, joten pidetään peukkuja että olisi lunta ja kylmää niinkuin silloin kun synnyin.

Nyt rupean laittelemaan kommentteja heille joille olen ruusut lähettänyt.