Sain Tarjuskalta haasteen tähän Tutustutaan paremmin meemiin. Ensimmäinen johon muuten osallistun. Minulla kun ei ole vielä näitä kirjoituksia niin paljon , niin laitan tämän vähän eri tavalla. Enkä muuten varmaan edes osaa linkittää noita postauksia noiden sanojen alle. Täytyypä opetella sekin juttu.

Perhe

Perheeseeni kuuluu mies Olavi , teini-ikäiset kaksoset jotka asuvat kotona vielä. Vanhin tytär on kolmikymppinen ja asuu miehensä ja kolmen tyttärensä kanssa suomessa sekä poikani joka asuu vaimonsa ja 2-v. tyttärensä kanssa täällä Kataloniassa. Heille odotetaan poikavauvaa syntyväksi kesäkuun alussa. Peheeseen kuuluu myös Pau villakoirasekoitus ja heppa Kultsi sekä kaksi pientä vesikilpikonnaa. Kultsista löytyy juttu täältä Kultsi.

Ystävyys

Ystävyys on yksi tärkeimmistä asioista elämässä. Ilman ystäviä on hyvin yksinäistä.

 

Nyt tämä jää kesken kun en osaa tallentaa niin että ei häviä , vaikka on keskeneräinen.

Tässä on kummasti vaihtoehdot vain Tallena ja julkaise tai Palaa tallentamatta. Pakko on sitten Tallentaa ja jatkaa myöhemmin. Nyt lähden syömään ulos, kun meillä tehdään remonttia , lattiiaan, enkä voi tehdä ruokaa kotona kun kaikki on sekaisin. Tänään on hieno päivä joten otan kameran mukaan, ehkä löydän jotain kuvattavaa.

Jatkuu myöhemmin......