1086269.jpg

Vierraillessani blogeissa juuri äsken, huomasin että joulunavausta oli vietetty eri paikoilla. Täällä mekin olimme kaupungilla Olavin kanssa ja ihmisiä oli todella paljon liikkeellä. Tuosta kuvasta ei ehkä ihan saa selvää kuinka täynnä tuo yksi keskustan kaduista oli. Jouluostoksilla oli paljon porukkaa.

Kaupungilla kuten aina oli paljon katseltavaa ja tapahtumia. Tämähän on vanha historiallinen kaupunki ja tunnelma on sen mukainen kun kävelee tuolla vanhassa kaupungissa. Tässä vähän historiaa kuvattuna.

1086381.jpg1086438.jpg

1086411.jpg1086266.jpg

Nämä kaksi tornia tässä yllä ei ole nämä kyseiset tornit joista kerrotaan tässä taulussa. Ne ovat tuossa ylemmässä kuvassa. Tämä kuva on katedraalin aukiolta, siitä läheltä ja samoja kaupunkia kiertäviä muureja on täälläkin.

Kulttuuriakin oli tarjolla ja kävimme vilkaisemassa.

1086320.jpg1086348.jpg

Joulutunnelmaa ei siis kauheasti ollut, enkä tehnyt edes jouluostoksia. Muutaman jouluisen lahjapurkin ja lahjakassin ostin.  Näitä kuvia voisi kaupungista laitella  enemmänkin ,mutta en tiedä kuinka monia ne kiinnostaa. Laittakaa kommentti jos niistä pidätte, muutenkin käyn aina ekana katsomassa onko kukaan minulle kommentoinut, mutta ei ole :(  Laitan vielä yhden kuvan sunnuntain paella lounaasta , jota ei syöty kaupungilla vaan mökillä.

1086611.jpg

Näin se viikonloppu tekee taas loppuaan ja huomenna alkaa arkinen aherrus.