Hei vaan kaikki siellä !

Laitan tähän alkuun kukkasen, kun niitä kimppuja eilen ja toissapäivänä läheteltiin ja saatiin, niin ajattelin vielä pysyä aiheessa.

1212459.jpg

Kuvasin tämän mökillä kun oltiin kävelyllä , mutta en tiedä mikä sen laji on. Näitä taitaa olla suomessakin, se on sellainen rinnettä pitkin kasvava vähän vettä tarvitseva kasvi. Se vaan on jotenkin niin kaunis.

Meri pyysi jossain vaiheessa että olisi kiva nähdä lisää kuvia mökiltä, mutta jotenkin tuntuu että ne on kaikki aika samanlaisia, merimaisemia ja vuoria. Ensi viikonloppuna yritän ottaa kuvia uudesta kuvakulmasta, katsotaan onnistuuko.

Laitan tähän nyt kuitenkin jotain, mitä luulen ettei ole aikasemmin ollut. Ne on otettu lähiaikoina.

1212173.jpg

Aika keskellä tuota kuvaa se mökki kököttää. Sieltä on muutaman minuutin matka rannalle. Laitan vielä kuvan rannan molemmista päistä.

1212388.jpg

Tämä on samalta puolelta rantaa kuin mökki. Alla on vastapuoli rannasta. Tuosta kärjessä olevan puun luota alkaa kaunis kävelypolku viereiseen kylään merenrantaa pitkin. Toiselta puolelta rantaa on toinen samanlainen polku toiseen kylään.

1211438.jpg

Aikamoista rinnerakentamista täällä on, vai mitä.

Tässä alla on sitten kuva jonka otin tänä aamuna, kun katselin parvekkeelta tuonne läheiselle vuorelle. Siellä on aikamoinen reikä, vuoressa siis. Kamalan näköinen eikö totta. Sieltä kaivetaan hiekkaa, soraa tai mikä lie se maa-aines on jota sieltä saadaan. Se viedään puhdistettavaksi ja sitä käytetään täytteenä puutarhoissa ja maapohjissa.

1212434.jpg

Tässä alla on vielä yksi kaunis talo kukkineen, johon ihastuin jo parikymmentä vuotta sitten kun kävin Barcelonassa ensimmäisiä kertoja. Silloin se  oli pankin pääkonttori, nyt en tiedä. Samanlainen se kuitenkin on kuin kaksi vuosikymmentä sitten.

1212823.jpg

Sitten ruoka-asiaa. Tein tänään Mimmi Mutikaisen merimiespihvejä/pataa. Sain kehuja koko perheeltä. Teinit tykkäsivät ja vielä leivällä pyyhkivät lautasen puhtaaksi liemestä. Olavi tuli myös vähän myöhässä kotiin syömään ja lämmitin loput hänelle ja sain jopa suukon kiitokseksi kun oli ollut niin hyvää. Varsinainen exito !

Olisi pitänyt ottaa kuva, mutta nyt se on jo loppu, siis ruoka.

Mukavaa iltaa kaikille !