Juhlat on juhlittu ja karnevaali meidän osalta ohi. Tultiin kotiin vähän aikaa sitten ja loppumatkan oli niin kauhea vesisade ettei meinannut eteensä nähdä. Täällä tyypilliseen tapaan moottoritiellä ajetaan kovaa ja ylinopeutta, mutta tänään onneksi porukka oli aika rauhallista, johtui varmaan juuri sateesta.

Aamulla paistoi aurinko ja nyt on se aika vuodesta kun Mimosat kukkii. En tiedä mikä kukan nimi on suomeksi, mutta vapaasti käännettynä se kai olisi Hellyydenkipeä.

1264515.jpg

Se on tämä keltainen puu. Toinen on kaunis lila , mutta jostain syystä taaskaan värit ei ole totuuden mukaisia. Taidan käyttää väärää objektia.

Tänään on ollut vaihtelevaa säätä, kun puolen päivän aikaan oli todella kova tuuli, tyypillinen tällä alueella nimeltään Tramuntana.

Tässä odotellaan tämän päivän kulkuetta.

1264532.jpg

Koko pitkän rantakadun molemmilla puolilla on tuoleja,  jossa katselijat voivat istua. Vieressä on myös paljon rantakahviloita joissa myös voi istuskella ja nauttia vaikka sangriaa tai olutta, kuten monet tekivätkin. Meno oli tosi hurjaa ja meteli kovaa. Musiikki soi jokaisessa kulkueen vaunussa ja vaunujen takana ihmiset tanssivat.

1264562.jpg1264586.jpg

Tähän asti sain laitettua kuvia ja nyt ei enään onnistu. Taas alkoi temppuilemaan ilmeisesti tämä vuodatus kuten viime viikolla myös ??  Piti vielä laittaa pari kuvaa, mutta se jää sitten toiseen päivään.

Lähden tekemään iltapalaa ja sen jälkeen ehkä palaan blogien pariin.

Antoisaa alkavaa viikkoa kaikille !

 

1264603.jpg