Otinpa tänään käyttöön Ullalta joululahjaksi saamani suomalaisen keittokirjan. Käytössäni ei tosin ollut suomalaisia Joutsen merkin saaneita raaka-aineita,  mutta ostin lähi lihakaupasta palan paistia ja sen tein sitten suomalaisen lihakeiton ohjeen mukaisesti.

1226206.jpg

Hyvää soppaahan siitä tuli, sain kehuja ....se on kivaa. Itselleni muistui mieleen mummoni tekemän lihakeiton maku. Ehkä me mummot sitten osataan tuo juttu ;)

1226211.jpg

Söimme sitä suomalaisen ruisleivän, ruispuikuloiden kera. Mmmm.....

Sitten käsityöjuttuihin, en ole kutonnut tai virkkannut vähään aikaan kun ajattelin että fysioterapia auttaisi paremmin kun en rasita tai jännitä niskojani. Vaikka minusta tuntuu etten niitä jännitä. Tänään sitten aloin virkkaamaan, olen yrittänyt metsästää ponchon ohjetta, koska  Olavin veljen tytär täyttää lauantaina 9-vuotta ja pyysi minulta sellaista lahjaksi. Lupasin jo ajat sitten, ja nyt viime hetkellä tuli kiire sitä tekemään. Ohjetta en löytänyt mistään joten aloin tekemään sitä omasta päästäni. Saas nähdä mitä siitä tulee, kun ole kovin hyvä improvisoimaan.

1226218.jpg

Torstaina lähden suomeen , joten kiire tulee, keskiviikkona viimeistään pitäisi viedä se hänelle. Pitäkää peukkuja että saan sen valmiiksi.

Tänään muuten ollut sinällään hyvä päivä ettei selkä ole ollut kovin kipeä ja yönkin nukuin tosi hyvin. Ihanaa... nyt tuntuu siltä, vaikka olen koko päivän ollut ihan älyttömän masentunut. Siihen on kai montakin syytä , sellaista tämä elämä on.

Aloin kuitenkin miettimään tätä murheellisuutta kun kävin Hallattaren sivulla. Siellä hän oli laittanut pienen runonpätkän onnesta. Mietin sitä edelleenkin :)

1226222.jpg

Tässäpä kiva kuva Pausta, hän on joutunut tai mennyt kassiin. On tainnut teinit laittaa hänet sinne ottaakseen kuvan. No, Pau pääsee taas kassiin torstaina kun lähtee mukaan suomeen. (ei tosin tähän kassiin, vaan omaansa ) Pau on  tottunut matkustamaan meidän mukana ja löhöilee koko matkan sanomatta mitään siellä meidän jaloissa. Vaikka muuten on kova pitämään meteliä esim. kun ovikello soi tai kuulee ääniä oven takaa.

Nyt lähden nukkumaan ja toivottelen onnellisia unia kaikille !