Iiik....

pitäisi mennä nukkumaan, mutta kun täällä  Blogistaniassa on niin paljon kaikenlaista kivaa luettavaa ja ihmeteltävää. Tähän jää todellakin koukkuun.

Tänään oli taas lämmin päivä , vaikkakin edelleen pilvinen. Auton mittari näytti päivällä +17 astetta.  Varvas tuntuu paremmalta, ehkä johtuu siitä kun noudatin Merin neuvoa ja teippasin sen naapurin varpaaseen  :) Jouduin siis viemään myös tämän läppärin naapuriin....

En ole ottanut kuvia muutamaan päivään ja ajattelin laittaa jonkin vanhan kuvan tänne tai jotain muuta minkä olen jo valmiiksi vienyt tuonne galleriaan.

1196591.jpg

Tämä kuva on maalattu meidän mökin seinälle. Hankimme mökin taidemaalarinaisen pojalta . Äiti oli jo tullut niin vanhaksi ettei enään voinut viettää siellä aikaa yksin ja asuu nyt poikansa luona, edelleen samassa kylässä. Hän on jo yli 90-kymppinen rouva.  Taidemaalarina hän  oli maalannut tämän toisen taidemaalarin Dalin kotikylän seinään. Remonttia on tehty , mutta tätä aarretta on suojeltu. Se on mereltä päin maalattu naapurikylä.

Muuten, jännää oli se että mökin varastossa oli paljon astioita, ja sieltä löytyi myös keltaisia Arabian kahvikuppeja 70-luvulta. Se tuntui kivalta kun oli astioita kotimaasta. Kaukana suomesta hankimme mökin ja sieltä löytyy arabian astioita varastosta, tosin siellä oli astioita muualtakin euroopasta. Tämä entinen omistaja on saksalainen.  Taisi olla tämä taiteilija rouva aikaansa edellä.

Nyt nukkumaan. Öitä vaan kaikille !