Viikonloppu on päättymässä. Täällä on ollut tosi kauniit ilmat ja aurinko on paistaa mollottanut oikein kunnolla.Tänä viikonloppuna emme menneet mökille vaan ollaan oltu ihan täällä kotinurkilla. Hevosen kanssa puuhastelua ja kun oli niin lämmin niin heppa pääsi oikein kunnon kylpyyn. Värikin vaihtui vaaleammaksi kun kaikki lika saatiin pestyä pois.

Kävelyllä huomasin tällaisen varoituksen.

1281921.jpg

Siinä on varoitetaan vaarallisen liukkaasta tiestä.  Jaa, on tainnut merkki unohtua talvesta ja nostettu tuonne nurmikolle ensi talvea odottelemaan. Onhan täällä joskus tiet liukkaita,  ehkä muutaman kerran talvessa menee pakkasen puolelle ja yön kosteus jäätyy tien pintaan.

1281933.jpg

Tällaiselta se tie sitten näytti kun jatkoin kävelyäni.

Yhdessä lähipuistossa oli näin komea , luulisin että Anopinkieli, minun mummollani oli näitä kotonaan ja muistan niitä lapsuudestani. Meilläkin taisi olla kotona yksi joka pysyi hengissä vaikka sai tosi vähän hoitoa. Tässä tämä komeus ihan toista kokoluokkaa kun ne lapsuuden kukkaset kotona ja mummolassa.

1281947.jpg

Näin myös näin kauniita kukkaistutuksia yhdellä pihalla. Oikeastaan niitä on jo monellakin pihalla ja todella kauniita , mutta tämän pääsin helposti kuvaamaan  portin ylitse.

1281954.jpg

Eipä ole kummempia tapahtunut viikonlopun aikana. Ensi viikonloppuna olenkin  sitten kai suomessa työasioiden merkeissä ja pääsen tapaamaan taas perhettäni siellä ja ystäviä. Se on tosi kivaa.