Voi ei, äsken kirjoittelin pitkät pätkät tänne ja kertoilin tämän viikonlopun tapahtumista, johon on liittynyt keskenmeno vaaraa, anopin pyörtyminen ja Olavin madridin matka.  Teksti hävisi kun tällä läppärillä painelin jotain väärää nappulaa. Nyt siis lyhyesti uudestaan , anoppi pyörtyi ja löi päänsä ja puri kieleensä. Tutkittiin sairaalassa ja mitään vakavaa ei  onneksi löytynyt. Nyt  on taas kotona. Olimme hänen luonaan tänään otin muutamia kuvia hänen parvekkeeltaan. Historia (anoppi) kertoo että Olavin syntyessä, syntyi muuten kotonaan vanhempiensa makuuhuoneessa, kello 8 aamulla töräyttelivät torvet aamusoittoa tässä upeassa linnassa. Siinä sitten Olavi päästi ensimmäisen kiljaisunsa torvien säestyksellä.

1020629.jpg

 

1020637.jpg

Oikealla puolella linnaa siis tien toisella puolelle tuon auton vieressä on tämä rakennus . Silloin kun Olavi oli pieni siinä oli vuorenrinnettä ja tilaa alueen lasten leikkiä .  Noin 10 vuotta sitten rakennettiin tämä yliopistoalueen kirjastorakennus. Siinäpä voi anopin kotitalo peilailla itseään.

1020634.jpg

Hyvin on erilaista arkkitehtuuria näiden kahden rakennuksen välillä ja niin on myös vuosiakin. Linnan rakennusprojekti hyväksyttiin vuonna 1929.

Sitten muita viikonlopun tapahtumia.

Miniä määrätty täydelliseen lepoon, koska hänellä on keskenmenoriski, kohdussa on verihyytymä aivan sikiön vieressä ja nyt pitää vain lepäillä ja yrittää saada vauveli pysymään siellä. Edellinen keskenmeno oli viime kesänä.  Nyt siis perhe taitelee 2-vuotiaan hoitojen järjestämisessä ja kaikki odotamme että asiat järjestyisi parhain päin mahdollisimman pian.

iikk... nyt meinaa akku joten tallennan tämän äkkiä