1089746.jpg

Piristyin todella kun huomasin että  Tarjuska oli kyläillyt täällä ja jättänyt kommentin. ( Tänään oli jostain syystä tosi iso masennus aamu)  Ilahduin koska hän tykkäsi valokuvistani ja kun ei ole käynyt etelässä, ajattelin laittaa niitä tässä vähän lisää.

Muuten tästä etelänelämästä, HMMM.... ihan samanlaista se on kuin missäpäin maailmaa hyvänsä. Toisilla koti on siellä missä sydän on, mutta minulla koti on edelleenkin suomessa, 13:sta ulkomailla asutun vuoden jälkeenkin.

1089716.jpg

Silloin tällöin on törmäyksiä kun minun ajatusmaailmani ja tapani toimia törmää tämän espanjalaisen menttaliteetin kanssa. Onni on että me ihmiset olemme erilaisia ja kuitenkin sovimme kaikki yhdessä tälle samalle pallolle. Tosin joissain paikoissa paremmin kuin toisissa.

1089738.jpg

Tuolla takana näkyy Pyreneiden vuoristo, nyt huiput on jo valkoiset kun lunta on satanut. Tässä kuvassa ne ei vielä näy kun tämän otin toissa viikonloppuna ja lunta tuli viime viikolla. Laitan tulevaisuudessa kuvan lumisista maisemista.

1089733.jpg

 

Tämän päivän kuvat on n. 150 km Barcelonasta, jo aika lähellä Ranskan rajaan, sieltä meidän mökkiseudulta.

1089719.jpg

Jotkut ihmiset käyvät vieläkin uimassa,  niin käyväthän he suomessakin avannossa. Vesi on täällä ehkä +14 astetta ja tällä kertaa oli vain koira uimassa. Itse en ole käynyt nyt syksyllä, vaikka se varmasti tekisi hyvää verenkierrolle.

Toivottavasti näistä kuvista on iloa vierailijoille, olisin halunnut linkittää Tarjuskan tänne kirjoitukseen, mutta yritin enkä osaa sitä tehdä :( en osaa linkittää mitään että voisi suoraan kirjoituksesta mennä linkkiin. Mikäli joku haluaa ystävällisesti kertoa miten se tapahtuu, niin otan tiedon ilolla vastaan.

Nyt pitäisi ruveta väkertämään joululahjakudelmaa yhdelle lapsenlapsista.

Heippa vaan !