Taas on perjantai ja aika mennyt niin nopeasti. En ole kirjoitellut pitkään aikaan ja ihmettelenkin kun käyn suosikkiblogeissani (päivittäin) kuinka  heillä riittää energiaa pitää sivua yllä joka päivä ja sen lisäksi tehdä töitä sekä harrastaa monet tekevät aivan ihania käsitöitä.  Kateellisena myös haaveilen hyvästä ulosannista kirjoittamisen suhteen, kuinka niin monet osaavat kirjoittaa niin upeasti.

Huomaan että sivullani on käyty , mutta varmaan moni jo kyllästyy avaamaan sitä kun mitään uutta ei tapahdu. Yritän olla ahkerampi.

Poikani perheineen hankki uuden perheenjäsnen , aivan ihana minikoira. Ei paina maksimissaan kuin 1,5 kg ja ei tarvitse käyttää ulkona, jos ei halua. Voi tehdä asiansa kissan tavoin laatikkoon. Tässä muutama kuva, niin Allukin näkee ne, kun sähköpostilla ei saanut niitä auki.

1073337.jpg

Tässä vielä toinen kuva.

1073338.jpg

Sitten viime kirjoituksen ei ole tapahtunut mitään ihmeitä. Samaa rataa rullaa elämä eteenpäin. Olen ollut kipeänä niskoista, ehkä sekin tekee ettei kauheasti huvita kirjoitella. Eilen sitten kävin  tohtorilla ja sanoi että magneettikuvaukseen ja fysioterapiaa, ne kulumat siellä niskassa vaivaa, nyt tarkistetaan onko ne pahentuneet. Olen kyllä urhoollisesti aina kestänyt niitä kipuja, mutta viime viikolla oli pari päivää sellaista pyörrytystä että piti jäädä kotiin ja lepäämään. Sain rohtoja ja lihaksia rentouttavaa lääkettä yöksi.

Kaksoset on käyneet ratsastamassa pari kertaa viikossa pitkän tauon jälkeen, mitä nyt välillä suomessa isosiskonsa hevosilla ovat ratsastelleet. Nyt on opettaja,  ja ovat tosi tyytyväisiä. Itse olen myös onnellinen kun ovat tallilla , se on mielestäni niin tervettä 15-vuotiaille tytöille. Tänään  mennään taas illalla hevostelemaan.

1073345.jpg

Vähän huono kuva, mutta yritän ottaa parempia.

Olen saanut aikaiseksi myös jotain käsitöitä ja laitan muutaman kuvan niistäkin katseltavaksi.

1073088.jpg1073097.jpg

Näitä ei ole kovin montaa kertaa pidetty, täällä ei ole vielä niin kylmä, ehkä sitten tammikuussa jos mennään Pyreneille, siellä on ainakin lunta ja kylmää. Ajomatkakaan ei ole kovin pitkä , alle kaksituntia.  Käydään siellä muutaman kerran talvella nautiskelemassa lumesta ja pakkasesta. Suomessa toki myös jouluna saadaan pitää pipoa ja kaulaliinaa. Toivottavasti Hesan seudulla on myös lunta, olisi niin kiva päästä hiihtämään tai laskettelemaan.

Tein myös tämän pääkallopipon , mutta ei kelpaa meidän likoille, suostui kuitenkin pistämään päähänsä kuvauksen ajaksi.

1073050.jpg              

Kävelin yks ilta kukkakaupan ohi ja ihmeekseni näin siellä tulppaaneja. Tuntui kuin olisi pääsiäinen tulossa, vaikka joulua kohti mennään. Myyjäkin sanoi yllättyneensä kun näki niitä myynnissä ja otti pari kimppua mukaansa, minä ne sitten vein kotiin ja laitoin pöydälle. Kyllä ovat kauniita.

1020624.jpg

Nytpä ne on jo nuukahtaneet, mutta oli niitä ilo katsella oman aikansa. Seuraavat tulppaanit varmaankin ostan vasta keväällä. Onneksi sitä ennen on Joulu. Se on ihanaa aikaa.

Ennen joulua on vielä muutama viikonloppu ja nautitaan niistä onnellisina. Tämä tulee siitä että sain tällä viikolla sähköpostia onnellisuudesta ja kirjoitan siitä viikonlopun aikana. Se on mielestäni ajattelemisen arvoinen juttu, ainakin minulle, joka ne osaa aina nauttia tästä hetkestä.

HYVÄÄ PERJANTAITA !