2080131.jpg

Meri kyseli eilen, että minkälaista ilmaa on täällä Espanjassa. Otin tämän kuvan aamulla kun kävin Paun kanssa ulkona. Lämmintä oli auringossa, mutta varjossa vielä viileää. Tämä kuva on koirapuistosta enkä jaksanut lähteä pidemmälle ottamaan parempia kuvia.        

             

                     2080132.jpg

Tässä kuvassa on aamu-utua, eikä ole kovin selvä. Ihailen aamusin tuota vihreää niittyä, mielestäni se on kaunis. Siinä alla on hevostalli ja mukavat  on maastot hepoilla.

              2080128.jpg

Nappasin vielä tämän kuvan toiseen suuntaan. Siellä näkyy Burriacin linnanrauniot  vuoren huipulla. On täytynyt olla aivan kauhea homma rakentaa sinne. Se on 401 metirä merenpinnan yläpuolella ja ensimmäiset merkinnät siitä löytyy vuodelta 1017. Siitä on enään jäljellä vain pieni osa alkuperäisestä ja sitä pitää kunnossa kunta joka sen omistaa.

                          2080289.jpg

Sinne kiipeäminen käy kuntoilusta.

Ullalle katsottavaksi (ja tietysti muillekin) laitan pari tonttua. Ajankuluksi ja nähtyäni niin hienoja tonttuja  tehtynä muissa blogeissa, päätin yrittää tehdä niitä huovuttamalla, mutta ei oikein vielä onnistunut. Pitäisi taas löytää , kaivaa esiin jostain inspiraatio tehdä uusia kokeiluja

               2080137.jpg

              Tässä istuvat sohvan reunalla.

              2080140.jpg

            Tässä istuvat kukkapuskassa.

HYVÄÄ PERJANTAI PÄIVÄÄ KAIKILLE !