Tänään se sitten loppuu tämä juhla-aika ja alkaa arki taas.

Kuninkaat tulivat sitten eilen illalla ja lapset katselivat ihmeissään ja ihastuksissaan heitä. Miksi ei myös vanhemmatkin ihmiset, pitäisi osata nauttia näistä kivoista hetkistä.

1191129.jpg

1191137.jpg   Tässä katsellaan kulkuetta ...

Eilen aamulla mökillä oli tällaiset maisemat, vettä tuli tuutin täydeltä koko yön ja aamu oli tosi harmaa ja pilvinen. Lähdettiin sieltä aikaisin kotiinpäin ruokakaupan kautta kun illalla oli tulossa anoppi ja pojan perhe katselemaan kulkuetta ja sen jälkeen illalliselle.

1191170.jpg

Tänä aamuna kotona maisemat olivatkin sitten tämän näköiset. Päivä oli kirkas ja aurinkoinen. Taisi olla noin + 13 astetta lämmintä.

1191180.jpg

 

Mökille mennessä oli upea sateenkaari näkyvissä ja sekin tuli kuvattua.

1191481.jpg

Eikös olekin syksyisen näköistä, kun lehdet on punaisia puissa. Monet puut on tosin vihreitä , mutta tässä paikassa sattuu olemaan just sellaisia puita jotka vaihtavat väriä .

Tämä päivä on mennytkin sitten lepäillessä, eilen aamulla kun juoksin ostelemassa viimeisiä lahjoja niin tein tosi komean lennon yhden kaupan sisäänkäynnissä, törmäsin vasemman jalan isovarpaalla päin rappusta, jota en jostain syystä huomannut :( sieltä sitten juoksivat myyjättäret katselemaan että satuttiko se täti pahastikin. Ei kertonut, vaikka sattui ihan älyttömästi siihen varpaan  kohdalle. Tuntui että se vääntyi kokonaan tai meni jotenkin lyttyyn. Aamulla se sitten olikin tosi turvonnut , ei siis varvas vaan sen alapuolelta ja sen lisäksi siinä on iso mustelma. Nyt sitten linkutan ja sen lisäksi kun alaselkäkin on ollut kipeä pari viikkoan, niin hyvin alkoi tämä vuosi.  Nyt on sitten kaikki vaivat , kun viime kuussa magneettikuvauksessa löytyi lisää kulumia niskasta ja pieni välilevyn pullistuma. Se kun ei nyt vaivaa niin paljon , niin sitten tuli tämä alaselän kipu ja varvas. Hoh hoijaa, 50-kymppiä lähestyy kovaa vauhtia ja sen huomaa.

1191527.jpg

Sellaista maailmanpyörää tämä elämä on, mutta olen päättänyt ottaa tänä vuonna vastaan positiivisesti kaiken mitä annetaan.

Nyt lukemaan ja otan yhden lihas relaxantin että saan nukuttua kunnon unet.