Meidän piti lähteä mökille , mutta jäimmekin kotiin tästä syystä.

Meillä on nyt uusi perheenjäsen. KULTSI. Hän on ollut meillä koeajalla muutaman viikon ja loppuviikosta päätimme ottaa hänet meidän perheeseen. Kultsi asustelee meidän kodin viereisessä kylässä. Se on kaunis ja idyllinen pikkukylä vuorten keskellä.

1222185.jpg

Tässä kylässä on ratsastuskoulu/talli jossa Kultsi on täysihoidossa.

1222208.jpg

Talli on myös erittäin kauniilla paikalla vuorten keskellä. Kuvassa toinen kaksosista kokeilee Kultisia.

1222268.jpg

Tänään oli tosi lämmin päivä , auton mittari näytti + 18 astetta, mutta auringossa oli varmaan lämpöisempi. Hevosen hoitokin sujuu ihan lyhythihaisessa paidassa.

1222293.jpg

Tässä herra itse myös paistattelee päivää ja nauttii lämmöstä.

1222225.jpg

Tälläinen on siis Kultsi ja olen ihan tyytyväinen kun varsinkin toinen kaksosista tykkää tosi paljon olla tallilla, eikä muualla huitelemassa. Tosin tänään illalla on yhden kaverin synttärit ja menevät viereiseen kylään , vähän suurempaan kuin tämä meidän kotikylä  illalliselle koko kaveriporukan kanssa. Täällä nuoret käyvät aika paljon syömässä viikonloppuisin ystävien kanssa ja sen jälkeen vähän vanhemmat lähtevät diskoilemaan. Meidän teineillä ei vielä ikä riitä diskoihin.

Me vanhukset lähdetään kai sitten elokuviin ja kauppoihin. Olavi tosin ei tykkää kauheasti kaupoista näin lauantai-iltana, ne kun ovat tupaten täynnä porukkaa. Täytyy kuitenkin mennä hakemaan yksi ratsastusopus likoille yhtä koetta varten ja muutamia juttuja heposelle.

Oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille !