Sunnuntai aamu ja nukuttiin aika pitkään. Kahvittelun jälkeen lähdettiin Paun kanssa päiväkävelylle ja otettiin muutamia kuvia. 

1000613.jpg

Tuolla rinteessä on mökki ja sieltä lähdettiin ja mentiin niemen toiselle puolelle.

1000641.jpg

Jatkettiin matkaa meren rantaa kulkevaa polkua pitkin.

1000794.jpg

Sitten huilailtiin ja katseltiin merelle..

1000809.jpg

Löydettiin myös alla olevan kaktuksen hedelmiä, ne ovat nimeltään Higo Chumbo, niissä on tosi paljon c-vitamiinia ja maistuvat aika hyvälle mmm.......

1000816.jpg

Sitten palattiin tekemään ruokaa ja katsomaan vähän telkkua ja minä aloin näprätä tämän uuden juttuni kimpussa (blogin). Olavi odottaa että formulat alkaa ja arvatkaa mitä , uutisissa urheilutoimimittajalla oli nukke jolla on Hamiltonin kasvot ja hän paineli siihen neuloja käsiin ja jalkoihin sekä peppuun ,Woodoota, oli kuulemma tuottanut tulosta edellisen kisan aikana kun tekivät saman jutun. Katsotaan siis miten käy tänään.

Taitaa olla syksyn aiheuttamaa innostusta kun olen tykästynyt ottamaan kuvia ja aloittelen vanhaa käsityöharrastustani virkkuukoukkujen ja puikkojen kanssa. Taidanpa laittaa illalla vähän kuvia tästä käsityöjutustakin. Nyt aletaan lähtemään kohti kaupunkia ja toivotaan ettei ole kovaa ruuhkaa. Kaksoset on olleet kotona , joten lähdetään jo tänään, jos olisivat mukana niin lähdettäisiin vasta huomenna aamulla aikaisin, eikä olisi paljon autoja silloin liikenteessä.

Eli kassin pakkaus hommiin nyt....